Eladó lakás Budapest IX. ker, 29.490.000 Ft, 38 négyzetméter
29,49 mFt
Budapest IX. ker,
eladó lakás
Méret:
38 négyzetméter
Szobák:
2 + 1
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
11499
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Budapest IX. ker
Cím:
9. kerület, Haller utca
Alapterület:
38 négyzetméter
Ár:
29.490.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10540714
Emelet:
2. emelet
Szobák száma:
2 + 1
Kilátás:
udvari
Ingatlan leírás
A Haller utcaban egy rendezett és tisztántartott téglaház második emeletén található másfél szobás lakás várja lelkes új tulajdonosát.

Jó állapotú ingatlan, a vízcsövek egy éve lettek cserélve. A lakásnak nagy előnye, hogy nem az utcafrontra nyílik, hanem a ház belső udvarára és a háztömb belső udvarára, ahol nagy fák találhatók.

Jelenleg a környéken rengeteg fejlesztés történik, viszont ami a legfontosabb, hogy a pesti fonódó villamos első fejlesztése a Haller utca - Sorosári út kereszteződésénél már megépült, így a háztól 1 perc sétára található villamosmegállóból (2, 2M) közvetlenül elérhető a belváros, a Corvinus és a Semmelweis egyetem és a Keleti Pályaudvar.
A lakás akár azonnal birtokba vehető, bútorok megegyezés szerint maradhatnak.

On Haller Street, on the second floor of a tidy and tidy brick house, a one and a half room apartment awaits its enthusiastic new owner.

Property in good condition, water pipes have been replaced a year ago. The great advantage of the apartment is that it does not open to the street front, but to the inner courtyard of the house and the inner courtyard of the block, where there are large trees.

Currently, there is a lot of development in the area, but the most important thing is that the first development of the Pest spinning tram was already built at the intersection of Haller utca and Sorosári út, so the tram stop (2, 2M) Semmelweis University and Eastern Railway Station.
The apartment can even be taken possession of immediately, furniture can remain by arrangement.
Érdeklődés
Vass Attila
Az értékesítő:
Vass Attila
Gold House Ingatlaniroda
+36 30 526 4996
 
 
 
 
 
 
Küldés