Eladó iroda/üzlethelyiség Budapest VI. ker, 27.000.000 Ft, 51 négyzetméter
27 mFt
Budapest VI. ker,
eladó iroda/üzlethelyiség
Méret:
51 négyzetméter
Jelleg:
Üzlethelyiség
Berendezés:
nincs megadva
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
7486
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
iroda/üzlethelyiség
Jelleg:
üzlethelyiség
Település:
Budapest VI. ker
Cím:
Bajcsy-Zsilinszky út
Alapterület:
51 négyzetméter
Ár:
27.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10787304
Emelet:
földszint
Ingatlan leírás
Bajcsy-Zsilinszky úton, az Arany János utcai metrónál, udvari fekvésű, 51 nm-es meleg konyhás ételbár-reggeliző/üzlethelyiség eladó

A helyiség más célra is kiváló, háttérkonyhának, lakásnak, üzlethelyiségnek, tetoválószalonnak, szépségszalonnak, irodának is átalakítható!

A 40 évig étkezdeként működött helyiség a ház udvaráról nyílik, 20+10 férőhelyes, belső terasz lehetőséggel. A kapu napközben nyitva van, igény esetén 2 utcai világító reklámtábla is bérelhető a háztól! Bejáratott, forgalmas hely a banknegyednél, reggeliztetésre-ebédeltetésre, ételkiszállításra is kiváló. Az üzlettéren kívül konyha, előkészítő helyiség és mosdó-zuhanyzó van bent. Elszívó kialakított. Fűtés: cirkó. Közös ktsg: 15 e Ft/hó. A helyiség bútorozatlanul kerül eladásra.

LAKÁSNAK, ÜZLETHELYISÉGNEK is átalakítható! A jelenlegi konyha végében ajtó nyílik a házak által határolt kis zárt, világos udvarra/kertre, ahová egyedül csak ennek az ingatlannak van kijárata. Privát terasznak, kis kertnek kiváló és egyedi lehetőség. Elhelyezkedésének köszönhetően rövid és hosszútávú bérbeadásra, Airbnb-re is kiváló! Ár: 27 M Ft.
Érdeklődés
Kenyó Viktória
Az értékesítő:
Kenyó Viktória
Gold House Ingatlaniroda
+36 30 868 6837
 
 
 
 
 
 
Küldés